..::*Tengerimalacok 100%ban!!!*::..
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A hét új mondása:
 
Welcome

     

      

 
Betegségeik
 
Sanrio
 
Tengerimalac magatartása
 
Naptár

 
Pár kérdés
 
Szavazz TE is!!
Neked van tengerimalacod? Na és mennyi?

Nekem nincs
1-3 között
4-7 között
8-10 között
Nincs, de szeretnék!!
Nincs, de nem is kell!!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A tengerimalacok ősei: Mara
 
TH anim
 
Homályos betűk
 
Egy naon édi éneklős malacka!!

Katt rá a szövegre!!http://vicclap.hu/link/128/

 
Hangok
 
Tüzijáték
 
Játsz vele te is!!
adopt your own virtual pet!
 
Óra a státuszon
 

♥♥GYIK

K: Miért fontos betartani az etetési elveket?
V: A tengerimalac mindenre nagyon érzékeny, bármilyen baktérium ill. vegyszer (mely a permetézás álltal is bekerülhet élelmébe) azonnal ledönti az állatot a lábáról. Pont ezért használják őket kísérleti állatnak sajnos. Egy ilyen betegség/mérgezés akár két nap alatt is végezhet az állattal. Ráadásul nagyon kevés hatásos antibiotikum és gyógyszer áll a malacok rendelkezésére, mivel rendkívül érzékenyek sok hatóanyagra pl: Penicilin. Az antibiotikum szedése következtében pedig az állat bélflórája kipusztul, és hasmenés léphet fel, tehát ezért az antibiotikumos kezelés mellett nyulaknak való Probios port kell nekik adni (ez pótolja a bélflórát). Tehát tanácsos betartani a fentieket már csak ezek elkerülése végett is.

K: Hány tengerimalacot tartsak és milyen neműeket?
V: A legideálisabb két lány malac. Akkor tartsunk egy malacot, ha lesz elég időnk vele játszani, együtt lenni. A fiú-lány párosítás nem ajánlott, mert a tengerimalacoknál a szülés nagyon veszélyes, a nőstény belehalhat, míg sok a halvaszületés is. Két hímet nem ajánlott tartani, mert veszekedni fognak, de vannak kivételek is, akik jól kijönnek egymással.

K: Mennyi idős korában pároztassuk be a nőstényt?
V: 5 és 10 hónapos kora közt lehet. Ha a nőstény egy éves kora előtt nem szült még, és már elmút egy éves, a fedeztetése SZIGORÚAN TILOS mert az állat medencecsontjai összecsontosodnak, komplikációkat okozva a szülésnél. 5 hónapos kora előtt szintén tilos a befedeztetése, mert még nem elég fejlett az állat hozzá.

K: Mennyi a vemhességi idő?
V: 67-73 nap
K: Hogy szelídítsük meg újonnan vett malacunkat?
V: Minél többet vegyük ki az ölünkbe, szeretgessük, ilyenkor nem árt, ha valami ennivalót is hozunk neki. Beszéljünk hozzá! Természetesen ne a legelső nap rohamozzuk le szeretetünkkel, hagyjuk hogy megszokja új helyét. A második nap, miután már megszokta a kis lakását szedhetjük ki, de inkább többször szedjük ki kevesebb időre. Min. 5 nap maximum 2 hét és megszokik minket. De ne feledjük! Minden malac más! Vannak emberközelibb és vannak malacközelibb malacok. 100ból egy malac pedig harapós. Ez sem baj, attól még ugyanolyan aranyos, de a harapósságról nem fog leszokni, mert szeret fegyelmezni. Attól még ugyanúgy tud kedveskedni egy ilyen malac is, csak ezzel több munka lesz, hogy elnyerjük szeretetét. 
Én ezt jánlom!
                            pussy:Zsu
 
Animáció
 
Főmenü
 
Társalgó
 
Hányan is voltak itt?
Indulás: 2005-12-01
 
Tengerimalacfajták
 
Tánc

 
Magamról
 
Sanrio
 
Röviden
 
Malakka

 
Az arc betegsége
 
Don't copy!

 
Dollielove cursor
Cute Cursors from Dollielove
 
Vicc király
 
Háttérben úszó halak
 
Az év angyalkája!
 
Nyuszi játék

Katt a játék szóra!! És a móka indul!!  játék

 
Háttér zene

 
Tenerimalacos mese vidik
 
Áttünési effekt
 
Videók
 


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human