..::*Tengerimalacok 100%ban!!!*::..
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A hét új mondása:
 
Welcome

     

      

 
Betegségeik
 
Sanrio
 
Tengerimalac magatartása
 
Naptár

 
Pár kérdés
 
Szavazz TE is!!
Neked van tengerimalacod? Na és mennyi?

Nekem nincs
1-3 között
4-7 között
8-10 között
Nincs, de szeretnék!!
Nincs, de nem is kell!!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A tengerimalacok ősei: Mara
 
TH anim
 
Homályos betűk
 
Egy naon édi éneklős malacka!!

Katt rá a szövegre!!http://vicclap.hu/link/128/

 
Hangok
 
Tüzijáték
 
Játsz vele te is!!
adopt your own virtual pet!
 
Óra a státuszon
 

♥♥Szaporodásuk

Szaporodásuk

Először is azt kell eldöntenünk, hogy "fiú vagy lány" tengerimalacokat szeretnénk tartani.

 Ha azonos neműek mellett döntünk, nem kell a kölykök elhelyezéséről gondoskodnunk, és nem kell még időszakosan sem szétválasztanunk őket. Általában a nőstények jobban kijönnek egymással, de a hímek is jól összeszoktathatóak, ha kiskoruktól kezdve együtt vannak, és nincs nőstény a közelben. A már felnőtt hím mellé, kölyök hímet vigyünk.

 Ha azonban egy párt szeretnénk, meg kell oldanunk, időszakonkénti elkülönítésüket, amikor pihentetjük a nőstényt. Valamint a kölykök elhelyezéséről is gondoskodnunk kell. Arra is fel kell készülni, hogy esetleg nem találunk rögtön gazdit a piciknek (nemek szerint elkülönítve tartsuk őket).

A kölyök tengerimalacok már néhány hetesen ivaréretté válnak, de a nőstények első fedeztetésével várjunk legalább öt hónapos koráig. A nőstények 15-18 naponta ivarzanak, ami 24 óráig tart. ( Ha nincs saját hímünk akivel a nőstény végig együtt lehet, akkor fedeztetéskor a nőstényt körülbelül 3-4 hétig hagyjuk a hímnél). A vemhesség körülbelül 69 nap.

 Vemhes nőstények étrendjének összeállításánál vegyük figyelembe, hogy vemhesség alatt fokozódik a C-vitamin szükségletük. Biztosítsunk nyugodt körülményeket (ne tegyük ki stresszes helyzeteknek állatainkat). Vigyázzunk nehogy elhízzanak! Fontos, hogy a hímet már szülés előtt különítsük el, mivel a nőstény a szülés után néhány órával már fogamzó képes.

Általában 1-5 kölyök születik. Ne zavarjuk, biztosítsunk nyugodt környezetet. A szülés rendszerint problémamentesen zajlik. A nőstény mindent maga takarít el. Ha azt látjuk, kedvetlen, nem foglalkozik kölykeivel, nem eszik, azonnal forduljunk állatorvoshoz.

A kölyköket 4 hetes korukban választhatjuk el anyjuktól, majd nemek szerint el kell különíteni őket. A hímek ivarszerve i-re hasonlít, míg a nőstényeké Y-ra. (Ez elsőre nehéz feladatnak bizonyulhat, ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, kérjünk meg egy tapasztalt tenyésztőt mutassa meg, hogyan kell.) Elválasztás után még egy pár napig figyeljük a kölyköket, minden rendben van-e.

 
Animáció
 
Főmenü
 
Társalgó
 
Hányan is voltak itt?
Indulás: 2005-12-01
 
Tengerimalacfajták
 
Tánc

 
Magamról
 
Sanrio
 
Röviden
 
Malakka

 
Az arc betegsége
 
Don't copy!

 
Dollielove cursor
Cute Cursors from Dollielove
 
Vicc király
 
Háttérben úszó halak
 
Az év angyalkája!
 
Nyuszi játék

Katt a játék szóra!! És a móka indul!!  játék

 
Háttér zene

 
Tenerimalacos mese vidik
 
Áttünési effekt
 
Videók
 


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human