..::*Tengerimalacok 100%ban!!!*::..
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A hét új mondása:
 
Welcome

     

      

 
Betegségeik
 
Sanrio
 
Tengerimalac magatartása
 
Naptár

 
Pár kérdés
 
Szavazz TE is!!
Neked van tengerimalacod? Na és mennyi?

Nekem nincs
1-3 között
4-7 között
8-10 között
Nincs, de szeretnék!!
Nincs, de nem is kell!!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A tengerimalacok ősei: Mara
 
TH anim
 
Homályos betűk
 
Egy naon édi éneklős malacka!!

Katt rá a szövegre!!http://vicclap.hu/link/128/

 
Hangok
 
Tüzijáték
 
Játsz vele te is!!
adopt your own virtual pet!
 
Óra a státuszon
 

♥♥Eredmény

Az első kezelés sorozat (kb egy-két hónap) után a gyulladás lement, és összeforrt a seb. A tengerimalac gyógyultnak tűnt. De persze a csont továbbra is beteg volt, és lassan de biztosan újratermelődött a genny, és egy hónap elteltével megint megtelt és felpúposodott az arca. Kezdődött minden előről, újból felvégták az arcát, és jártunk sebtisztításra. Itthon szintén tisztítottam napi kétszer és NEM HAGYTAM HOGY BEFORRJON A SEB, ennek eredményeképp az arca teljesen lement, és azóta egy icipici lyukon távozik nagyon kis mennyiség, ami rá is szárad egyúttal a bőrére, de ezt mindig leszedem (már rég nem kell alkalmazni a fülpiszkás módszert, és az arca sincsen felnyitva). Úgy néz ki, hogy keletkezett egy vékony "alagút" az arcában, ahonnan a genny lecsorog, és távozni tud, és ami nem forr össze már. (kop-kop-kop). Tehát a cél az, hogy NE FORRJON BE A SEB. Nyilvánvalóan ennek az állapotnak ez elérésére nagyon kicsi az esély, de, ha a malackánkon látjuk az élet szeretetét, és azt, hogy elfogadja betegségét, és esze ágában sincs meghalni, akkor meg kell próbálni!

A kívánt állapot elérése után
Mondanom sem kell, ha már malackánk "gyógyultnak" számít és eléri a fent említett "lecsorgós" és kevéssé gennyedzős állapotot, ugyanúgy kell vele törődni mint eddig, azaz fokozott figyelemmel és szeretettel, hiszen a betegség még benne lappang, és bármikor újra kialakulhat. Természetesen biztosítani kell a malacnak a boldog életet, azaz ne tartsuk a terrárium unalmas négy fala közt, hanem építsünk neki saját házat a szobában, mivel így a folyamatos események, amik körülveszik, elterelik a figyelmét a betegségéről. Míg ha egy ketrecben van egész nap és jóformán nem csinál semmit a tengerimalac, akkor a figyelme összpontosulhat az arcában lévő fájdalomra (mert ugye nem kell mondani, hogy ez a betegség folyamatos fájdalommal jár, amit hálisten Kucu viselkedésén egyáltalán nem lehet észrevenni), és depresszióba eshet, elveszítheti az életkedvét, és onnan már nincs visszaút. Fontos még megemlíteni, hogy a malac nem ehet keményet, magyarán a kritikusabb helyzetekben mindig reszelt ételt kell, hogy kapjon. Ha nincs semmi jele a fájdalomnak, visszaszoktathatjuk a rendes alma és répa evészetre, viszont a tápot fel kell önteni vízzel, hogy megpuhuljon, és így az állat meg tudja enni. Nyilvánvalóan magvagat nem képes elrágni az ilyen álat. A szárazkenyér fontos kapocs lehet abban, hogy a pépes ételről a malac visszaszokjon a keményebb változtra. Szénát ne adjunk az állatnak, hiszen könnyen megszúrhatja az arcát! Figyelni kell a pépes étkeztetés mellett az elő metszőfogak és a hátsó zápfogak túlnövésére is. A fog ferdén is nőhet a beteg oldalon, mint késöbb kiderül Kucu esetében is. Ilyenkor állatorvoshoz kell vinni, ahol kábításban levágják a túlnőtt részt. Ez fájdalommentes, mivel a tengerimalac fogában nincs ideg.

 
Animáció
 
Főmenü
 
Társalgó
 
Hányan is voltak itt?
Indulás: 2005-12-01
 
Tengerimalacfajták
 
Tánc

 
Magamról
 
Sanrio
 
Röviden
 
Malakka

 
Az arc betegsége
 
Don't copy!

 
Dollielove cursor
Cute Cursors from Dollielove
 
Vicc király
 
Háttérben úszó halak
 
Az év angyalkája!
 
Nyuszi játék

Katt a játék szóra!! És a móka indul!!  játék

 
Háttér zene

 
Tenerimalacos mese vidik
 
Áttünési effekt
 
Videók
 


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human