..::*Tengerimalacok 100%ban!!!*::..
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A hét új mondása:
 
Welcome

     

      

 
Betegségeik
 
Sanrio
 
Tengerimalac magatartása
 
Naptár

 
Pár kérdés
 
Szavazz TE is!!
Neked van tengerimalacod? Na és mennyi?

Nekem nincs
1-3 között
4-7 között
8-10 között
Nincs, de szeretnék!!
Nincs, de nem is kell!!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A tengerimalacok ősei: Mara
 
TH anim
 
Homályos betűk
 
Egy naon édi éneklős malacka!!

Katt rá a szövegre!!http://vicclap.hu/link/128/

 
Hangok
 
Tüzijáték
 
Játsz vele te is!!
adopt your own virtual pet!
 
Óra a státuszon
 

♥♥Eredmény

Az első kezelés sorozat (kb egy-két hónap) után a gyulladás lement, és összeforrt a seb. A tengerimalac gyógyultnak tűnt. De persze a csont továbbra is beteg volt, és lassan de biztosan újratermelődött a genny, és egy hónap elteltével megint megtelt és felpúposodott az arca. Kezdődött minden előről, újból felvégták az arcát, és jártunk sebtisztításra. Itthon szintén tisztítottam napi kétszer és NEM HAGYTAM HOGY BEFORRJON A SEB, ennek eredményeképp az arca teljesen lement, és azóta egy icipici lyukon távozik nagyon kis mennyiség, ami rá is szárad egyúttal a bőrére, de ezt mindig leszedem (már rég nem kell alkalmazni a fülpiszkás módszert, és az arca sincsen felnyitva). Úgy néz ki, hogy keletkezett egy vékony "alagút" az arcában, ahonnan a genny lecsorog, és távozni tud, és ami nem forr össze már. (kop-kop-kop). Tehát a cél az, hogy NE FORRJON BE A SEB. Nyilvánvalóan ennek az állapotnak ez elérésére nagyon kicsi az esély, de, ha a malackánkon látjuk az élet szeretetét, és azt, hogy elfogadja betegségét, és esze ágában sincs meghalni, akkor meg kell próbálni!

A kívánt állapot elérése után
Mondanom sem kell, ha már malackánk "gyógyultnak" számít és eléri a fent említett "lecsorgós" és kevéssé gennyedzős állapotot, ugyanúgy kell vele törődni mint eddig, azaz fokozott figyelemmel és szeretettel, hiszen a betegség még benne lappang, és bármikor újra kialakulhat. Természetesen biztosítani kell a malacnak a boldog életet, azaz ne tartsuk a terrárium unalmas négy fala közt, hanem építsünk neki saját házat a szobában, mivel így a folyamatos események, amik körülveszik, elterelik a figyelmét a betegségéről. Míg ha egy ketrecben van egész nap és jóformán nem csinál semmit a tengerimalac, akkor a figyelme összpontosulhat az arcában lévő fájdalomra (mert ugye nem kell mondani, hogy ez a betegség folyamatos fájdalommal jár, amit hálisten Kucu viselkedésén egyáltalán nem lehet észrevenni), és depresszióba eshet, elveszítheti az életkedvét, és onnan már nincs visszaút. Fontos még megemlíteni, hogy a malac nem ehet keményet, magyarán a kritikusabb helyzetekben mindig reszelt ételt kell, hogy kapjon. Ha nincs semmi jele a fájdalomnak, visszaszoktathatjuk a rendes alma és répa evészetre, viszont a tápot fel kell önteni vízzel, hogy megpuhuljon, és így az állat meg tudja enni. Nyilvánvalóan magvagat nem képes elrágni az ilyen álat. A szárazkenyér fontos kapocs lehet abban, hogy a pépes ételről a malac visszaszokjon a keményebb változtra. Szénát ne adjunk az állatnak, hiszen könnyen megszúrhatja az arcát! Figyelni kell a pépes étkeztetés mellett az elő metszőfogak és a hátsó zápfogak túlnövésére is. A fog ferdén is nőhet a beteg oldalon, mint késöbb kiderül Kucu esetében is. Ilyenkor állatorvoshoz kell vinni, ahol kábításban levágják a túlnőtt részt. Ez fájdalommentes, mivel a tengerimalac fogában nincs ideg.

 
Animáció
 
Főmenü
 
Társalgó
 
Hányan is voltak itt?
Indulás: 2005-12-01
 
Tengerimalacfajták
 
Tánc

 
Magamról
 
Sanrio
 
Röviden
 
Malakka

 
Az arc betegsége
 
Don't copy!

 
Dollielove cursor
Cute Cursors from Dollielove
 
Vicc király
 
Háttérben úszó halak
 
Az év angyalkája!
 
Nyuszi játék

Katt a játék szóra!! És a móka indul!!  játék

 
Háttér zene

 
Tenerimalacos mese vidik
 
Áttünési effekt
 
Videók
 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték